Je kunt ons elke werkdag bereiken tussen 08:00 - 16:30 uur

Betonkoppelsystemen

Betonkoppelsystemen

Wij hebben diverse betonkoppelsystemen in ons assortiment. Denk hierbij aan stekkenplanken, stekankers en einden, draadankers, montage stekankers en ankerrails.

img-1

Wil je producten bestellen? Mail dan je bestelling door naar verkoop@rijnco.nl. Kom je er niet uit of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier al onze Betonkoppelsystemen

Stekkenbakken van Rijnco

Stekkenbakken spelen een essentiële rol bij het verbinden van betonnen elementen en het creëren van een sterke structuren in de betonbouw. Ze dienen als verbindingspunten voor wapeningsstaven, waardoor de integriteit en stabiliteit van betonnen constructies worden gewaarborgd. Rijnco begrijpt dat duurzaamheid en efficiëntie cruciaal zijn bij het gebruik van stekkenbakken, en streeft ernaar om op deze gebieden te excelleren.

Bij Rijnco staat kwaliteit voorop. Elk product dat de fabriek verlaat, wordt zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de strenge specificaties en normen van de industrie. Zo beschikken onze stekkenbakken over het welbekende KOMO-certificaat. Rijnco streeft ernaar om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen en langdurige relaties op te bouwen op basis van vertrouwen en tevredenheid.

img-1

KOMO-Certificaten

KOMO-certificaten zijn kwaliteitscertificaten in de bouwsector, die de betrouwbaarheid en kwaliteit van producten, processen of diensten waarborgen. Om deze reden zijn alle stekkenbakken van Rijnco voorzien van een KOMO-certifcaat. Zo zijn onze producten een perfecte keuze zijn voor jouw project.

 

Rijnco Stekeinden

Als Rijnco zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige stekeinden voor diverse bouwtoepassingen. We leveren duurzame stekeinden die bestand zijn tegen zware belastingen en corrosie. Met ons brede assortiment aan lengtes, diameters en draadsoorten, voldoen we aan verschillende projecteisen. We werken nauw samen met onze klanten om de juiste stekeinden te leveren en we staan bekend om onze betrouwbare oplossingen in de bouwsector. Meer weten over wat Rijnco kan betekenen voor jouw project? Neem dan contact met ons op.

Rijnco Stekankers

Rijnco is ook gespecialiseerd in praktische stekankers. We bieden duurzame en betrouwbare stekankers die voldoen aan strenge normen en specificaties. Ons uitgebreide assortiment aan varianten stelt ons in staat om aan jouw projectvereisten te voldoen.

Ankerrail

Ankerrail is een veelgebruikt product voor het bevestigen en verankeren van diverse constructies. Het bestaat uit een metalen rail met voorgeboorde gaten waar bevestigingsmiddelen kunnen worden geplaatst. Ankerrail biedt flexibiliteit, tijds- en kostenefficiëntie, en kan worden aangepast aan specifieke projectbehoeften. Het zorgt voor snelle installatie en consistente bevestigingspunten.

img-1